Scroll naar beneden
X Lieve gasten
 

Een nieuw jaar!
Na een korte wintersluiting zijn we vanaf vrijdag 8 januari 2021 weer geopend voor afhalen en bezorgen.
Het is weer een nieuw begin, een nieuw hoofdstuk.
We kijken uit naar een jaar waarin weer meer mag en kan en we weer gasten mogen ontvangen in ons restaurant.
We hopen er met elkaar weer een jaar van te maken met veel mooie momenten.
Team De Oude Herbergh is er klaar voor!
Graag tot ziens.


Lieve groet, 

Team De Oude Herbergh

Bezorg en afhaalkaart

Over ons

Beste gast,
Dit jaar is het 16 jaar geleden dat we de trotse eigenaren werden van restaurant en Bed & Breakfast De Oude Herbergh.Een mooie mijlpaal om even bij stil te staan dit jaar.
18 januari 2005 was de eerste dag dat we open gingen. En wat was dat spannend voor ons. Samen met onze 2 kinderen kwamen we vanuit Scherpenzeel naar Oosterbeek. Het was een grote verandering, maar vooral ook een hele mooie uitdaging.
In de loop der jaren hebben wij een geweldig team van medewerkers om ons heen verzameld. Ook dit jaar willen wij er samen met ons enthousiaste team en met u als gast, een mooi en bijzonder jaar van maken.

Waar we in de beginjaren vooral bekendheid genoten vanwege onze overheerlijke pannenkoeken, die overigens nog steeds onverminderd populair zijn, staan we vandaag de dag bekend als veel meer dan een pannenkoekenhuis: De Oude Herbergh is uitgegroeid tot een volwaardig restaurant waar je ook volop kunt genieten van andere topgerechten.

 

Meer dan alleen Pannenkoeken

De Oude Herbergh

  1. Vanavond is er een heerlijke maaltijd bezorgt en hebben we lekker gegeten. Alles was perfect voor elkaar. Grote complimenten voor de keuken en de rest van de organisatie! Voor herhaling vatbaar.

  2. Vandaag 15-01-21 een avond met ons tweeen en een maaltijd laten bezorgen. Keurig optijd en suoer lekker!!! Gaan we zeker vaker doen!
    Een aanrader voor iedereen!