Over ons

Dit jaar vieren wij dat we 15 jaar  geleden de trotse eigenaren werden van restaurant en Bed & Breakfast De Oude Herbergh. Een mooie mijlpaal om even bij stil te staan dit jaar.
18 januari 2005 was de eerste dag dat we open gingen. En wat was dat spannend voor ons. Samen met onze 2 kinderen kwamen we vanuit Scherpenzeel naar Oosterbeek. Het was een grote verandering, maar vooral ook een hele mooie uitdaging.

In de loop der jaren hebben wij een geweldig team van medewerkers om ons heen verzameld. Ook dit jaar willen wij er samen met ons enthousiaste team en met u als gast, een mooi en bijzonder jaar van maken.

Waar we in de beginjaren vooral bekendheid genoten vanwege onze overheerlijke pannenkoeken, die overigens nog steeds onverminderd populair zijn, staan we vandaag de dag bekend als veel meer dan een pannenkoekenhuis: De Oude Herbergh is uitgegroeid tot een volwaardig restaurant waar je ook volop kunt genieten van andere topgerechten.

Menukaart

Mede daardoor zijn we uitgegroeid tot een restaurant waar werkelijk iedereen zich thuis voelt. Tel daar onze fantastische locatie, het gezellige terras en het geweldige team dat we in de loop der jaren om ons heen hebben opgebouwd bij op, en u zult begrijpen dat we er met alle plezier nog minimaal 15  jaar aan vast willen knopen.Ook in de toekomst gaan we vanzelfsprekend voor alleen de allerbeste kwaliteit, maar dat blijven we consequent combineren met vriendelijke prijzen: De Oude Herbergh is de plek in Oosterbeek om lekker te genieten. Niet alleen van de mooie omgeving, maar ook van onze gastvrijheid, de keuken, een heerlijk kop koffie of een goed glas wijn.
Wij staan met veel enthousiasme voor u klaar dit jubileum jaar !

Bon appetit,
Sander en Miranda van de Wetering