Over ons

Toen een droom werkelijkheid werd

Dit jaar vieren wij dat we 16 jaar geleden de trotse eigenaren werden van restaurant en Bed & Breakfast De Oude Herbergh. Een mooie mijlpaal om even bij stil te staan dit jaar.

Het begin

18 januari 2005 was de eerste dag dat we open gingen. En wat was dat spannend voor ons. Samen met onze 2 kinderen kwamen we vanuit Scherpenzeel naar Oosterbeek. Het was een grote verandering, maar vooral ook een hele mooie uitdaging. In de loop der jaren hebben wij een geweldig team van medewerkers om ons heen verzameld. Ook dit jaar willen wij er samen met ons enthousiaste team en met u als gast, een mooi en bijzonder jaar van maken.

Volwaardig restaurant

Waar we in de beginjaren vooral bekendheid genoten vanwege onze overheerlijke pannenkoeken, die overigens nog steeds onverminderd populair zijn, staan we vandaag de dag bekend als veel meer dan een pannenkoekenhuis: De Oude Herbergh is uitgegroeid tot een volwaardig restaurant waar je ook volop kunt genieten van andere topgerechten.

Mede daardoor zijn we uitgegroeid tot een restaurant waar werkelijk iedereen zich thuis voelt. Tel daar onze fantastische locatie, het gezellige terras en het geweldige team dat we in de loop der jaren om ons heen hebben opgebouwd bij op, en u zult begrijpen dat we er met alle plezier nog minimaal 15 jaar aan vast willen knopen.Ook in de toekomst gaan we vanzelfsprekend voor alleen de allerbeste kwaliteit, maar dat blijven we consequent combineren met vriendelijke prijzen: De Oude Herbergh is de plek in Oosterbeek om lekker te genieten. Niet alleen van de mooie omgeving, maar ook van onze gastvrijheid, de keuken, een heerlijk kop koffie of een goed glas wijn.

Bon appetit,

Sander en Miranda van de Wetering

De Oude Herbergh valt in de smaak!

Eric Bertrand
in de afgelopen week

Eric Bertrand

Lekker biertje ,goed getapt .redelijke prijs . En erg vriendelijk en attente medewerkers…
Dick Mulder
een week geleden

Dick Mulder

Voortreffelijke lunch gehad. snelle vriendelijke bediening. Alles netjes schoon. Leuk uitzicht op de straat/ rotonde.
Vincent van Bruggen
een week geleden

Vincent van Bruggen

Een herberg die zijn naam eer aan doet, maar dan zonder de ongemakken uit de middeleeuwen.
Gonzosz Voice
2 weken geleden

Gonzosz Voice

Een gezellige locatie wat wij tegenkwamen ten gevolge onze keuze binnendoorrjjdend weg te zijn van de snelweg. Leuk thema van even terug in de tijd en ondertussen een fijne door…
Sem Praster
3 weken geleden

Sem Praster

Ze hebben er heel lekker eten en de medewerkers zijn heel aardig en ze hebben een hele ruime menukaart.
Meinke Okma
3 weken geleden

Meinke Okma

Heerlijke pannenkoeken, gezellige ambiance en vriendelijke bediening! Ik kom dan ook al jaren met veel plezier bij jullie!…
Jesper de Rooij
3 weken geleden

Jesper de Rooij

Lekker eten. Veel keus en vriendelijk personeel prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend. Daarnaast heeft het pand en de uitstraling een gezellige sfeer.
Janine Mignon
in de afgelopen week

Janine Mignon

Heel fijn verblijf gehad, vriendelijk personeel en heerlijke gegeten!…
Janine Hengsdijk
in de afgelopen week

Janine Hengsdijk

Gezellig, knus en sfeervol. Vriendelijke bediening én heerlijke pannenkoeken! Zeker aan te raden.
Herry Buist
3 weken geleden

Herry Buist

Hij was nog dicht 8:30 uur maar ziet er mooi uit. BRINK VERKEER Infra B.V Amersfoort…