Over ons

Toen een droom werkelijkheid werd

Ongelofelijk hoe snel de tijd gaat….

Het is dit jaar 19 jaar geleden dat we de trotse eigenaren werden van restaurant en Bed & Breakfast De Oude Herbergh. Een mooie mijlpaal om even bij stil te staan.

Het begin

18 januari 2005 was de eerste dag dat we open gingen. En wat was dat spannend voor ons. Samen met onze 2 kinderen kwamen we vanuit Scherpenzeel naar Oosterbeek. Het was een grote verandering, maar vooral ook een hele mooie uitdaging. We zijn intens trots dat we nu, 19 jaar later, staan waar we nu staan. We zijn dankbaar voor onze lieve familie, vrienden en zoveel lieve gasten die er in al die jaren voor ons zijn geweest. Heel veel dank !

Maar het meest trots zijn we op ons hele Oude Herbergh TEAM ! In de loop der jaren hebben wij een geweldig team van medewerkers om ons heen verzameld. Allemaal maken ze deel uit van onze “Oude Herbergh familie” .We zijn super blij met ons team ! Ook dit jaar willen wij er met ons enthousiaste team en met u als gast, een bijzonder jaar van maken.

Volwaardig restaurant

Waar we in de beginjaren vooral bekendheid genoten vanwege onze overheerlijke pannenkoeken, die overigens nog steeds onverminderd populair zijn, staan we vandaag de dag bekend als veel meer dan een pannenkoekenhuis: De Oude Herbergh is uitgegroeid tot een volwaardig restaurant waar je ook volop kunt genieten van andere topgerechten.

Van ontbijt tot diner. Genieten kan bij ons de hele dag !

We verwelkomen u graag deze wintermaanden voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

Sander en Miranda van de Wetering

De Oude Herbergh valt in de smaak!

Ellen Zijlstra
in de afgelopen week

Ellen Zijlstra

Partner en ik hebben daar gegeten. Ruim opgezet, je zit niet bovenop een andere gast. Terwijl het toch huiselijk overkomt. Hangt veel geschiedenis, hou ik van. Bediening hulpvaardig en lief,…
John IJkhout
in de afgelopen week

John IJkhout

Al meerdere malen bezocht. Buiten en binnen volop genoten van heerlijke gerechten en drankjes. Een uiterst gemoedelijk en sfeervol restaurant waar je dolgraag terugkomt. Reserveren lijkt zinvol.
Paul Saalmink
in de afgelopen week

Paul Saalmink

Wij hebben hier gegeten. De spareribs zijn er echt top. De bediening is gastvrij en vriendelijk. Enige min puntje was dat het er erg rumoerig is als het vol zit.
Michiel van Rijnsoever
in de afgelopen week

Michiel van Rijnsoever

Erg prettige plek om te slapen en of eten. Gezellig van binnen en buiten, zeer vriendelijk en attent personeel. Uitgebreide kaart en de kwaliteit van het eten was voortreffelijk. Onze…
Maarten Strik
in de afgelopen week

Maarten Strik

Geweldige ambiance en heel vriendelijk personeel maar het eten laat flink te wensen over. De chapignonsoep smaakt bijna alsof deze uit blik komt en de ceasarsallad was echt slecht. Kipnuggets…
Barking Mice
een maand geleden

Barking Mice

Gelegen in de buurt van een van de mooiste losloopgebieden in Oosterbeek, biedt dit restaurant een ontspannen plek om na een wandeling tot rust te komen. We komen uit deze…
Roel de Jong
in de afgelopen week

Roel de Jong

Ontzettend lekker gegeten hier op zaterdagavond 17 september 2022. Één van de drukke Airborne herdenking dagen van dit weekend. Druk dus, maar alles ging vlotjes, goede service met vriendelijk personeel.
Emanuel Meijer
een week geleden

Emanuel Meijer

Gezellig klant contact gehad op deze locatie. Nette bediening ook. Met vriendelijke groet Kennisbouw bv…
Hannah
2 weken geleden

Hannah

Prima restaurant. Aardige en snelle bediening, alles goed geregeld. Pannenkoek was matig (nog net niet aangebrand aan de onderkant), spareribs waren prima. Lekkere koffie met havermelk.
Hans Waardenburg
2 weken geleden

Hans Waardenburg

Genoten van een heerlijke lunch met de deelnemers van de PlusBus033. Ruime sortering en kwalitatief goed eten voor een hele redelijke prijs. Het personeel was zeer vriendelijk en de bediening…