Over ons

Vorig jaar in de zomer van 2017, vierden wij  dat we 12.5 jaar geleden de trotse eigenaren werden van restaurant en Bed & Beakfast De Oude Herbergh. Het was een mooie mijlpaal om even bij stil te staan. Ook dit jaar, in 2018,willen we er samen met ons enthousiaste team en met u als gast, een mooi en bijzonder jaar van maken.

Waar we in de beginjaren vooral bekendheid genoten vanwege onze overheerlijke pannenkoeken, die overigens nog steeds onverminderd populair zijn, staan we vandaag de dag bekend als veel meer dan een pannenkoekenhuis: De Oude Herbergh is uitgegroeid tot een volwaardig restaurant waar je ook volop kunt genieten van andere topgerechten.

Menukaart

Mede daardoor zijn we uitgegroeid tot een restaurant waar werkelijk iedereen zich thuis voelt. Tel daar onze fantastische locatie, het gezellige terras en het geweldige team dat we in de loop der jaren om ons heen hebben opgebouwd bij op, en u zult begrijpen dat we er met alle plezier nog minimaal 12.5  jaar aan vast willen knopen.Ook in de toekomst gaan we vanzelfsprekend voor alleen de allerbeste kwaliteit, maar dat blijven we consequent combineren met vriendelijke prijzen: De Oude Herbergh is de plek in Oosterbeek om lekker te genieten. Niet alleen van de mooie omgeving, maar ook van onze gastvrijheid, de keuken, een heerlijk kop koffie of een goed glas wijn.
Wij staan met veel enthousiasme voor u klaar deze zomer !

Bon appetit,
Sander en Miranda van de Wetering