Sloepverhuur

Ivm met corona maatregelen is sloepverhuur tot nader orde niet mogelijk !

Ontdek de omgeving van Oosterbeek vanaf het water. Vanaf deze zomer kunt u ook een sloep huren (vanaf 6 personen) bij de Oude Herbergh in Oosterbeek. Vaar door het prachtige landschap tussen Arnhem en Wageningen en geniet van het heerlijke weer, de oude havens en sluizen. En een ding is zeker, de historie rondom de Slag om Arnhem ervaart u tijdens deze boottocht op een bijzondere manier.

Zo heeft u het nog nooit gezien
Aan boord van de sloep is een ervaren schipper aanwezig die de omgeving op zijn duimpje kent. Hij zal u alles vertellen over de bijzondere plaatsen die u aandoet en uitleg geven over het leven in en rondom de Rijn. Door middel van zijn verhalen zal u met totaal andere blik naar de omgeving kijken. Zelfs als u bekend bent in deze regio kunnen we u verzekeren dat u thuiskomt met nieuwe inzichten en verhalen.

Sloepverhuur voor groepen en bedrijfsuitjes
De sloep is ook te huur voor grotere groepen, bedrijfsuitjes, verjaardagen en vriendenuitjes en familiefeesten. Op de sloep is ruimte voor maximaal 7 personen. Bestaat uw groep uit meer dan 7 personen, neem dan contact met ons op. We kunnen dan zorgen voor een extra sloep.

Prijzen Sloepverhuur

Sloepverhuur  
Prijs per persoon* € 10,00 per uur
Duur van vaartocht Gemiddeld 2,5 uur**
Kosteloos annuleren Alleen bij slecht weer of flinke regen

*De sloep is te huur vanaf 6 personen
**Op verzoek te verlengen

Extra’s
Wilt u tijdens de vaartocht genieten van een heerlijke lunch of wilt u gaan borrelen op de sloep? Dat kan! Tegen een kleine vergoeding maken wij een lunchpakket of borrelplank voor u klaar. De inhoud van deze picknickmanden kunnen we als verrassing samenstellen, maar natuurlijk kunnen we het ook geheel naar u wens bereiden.

Veilig varen
De sloep die wij aanbieden is inclusief een ervaren schipper. Op de sloep zijn zwemvesten aanwezig, waardoor ook kleine kinderen gerust mee kunnen. Daarnaast is de sloep gekeurd en verzekerd bij EOC. De sloep is beperkt toegankelijk voor mindervaliden vanwege de op- en afstap vanaf de steiger.

Reserveer uw sloep
Wanneer u gebruik wilt maken van onze sloepverhuur, adviseren wij u om minimaal 1 week van tevoren een reservering door te geven. Wanneer wij uw reservering bevestigen bent u er zeker van dat u kunt gaan varen op de Rijn. Voor reserveringen en/of verdere informatie mail naar: info@oudeherbergh-oosterbeek.nl of bel naar Sander van de Wetering: 06-10900173

Vertrekpunt
Is uw reservering bevestigd en overnacht u niet bij de Oude Herbergh dan is het vertrekpunt Heveahaven bij stuwcomplex Driel. Adres: Fonteinalle, Heveadorp.

Fietsverhuur
Wilt u de omgeving niet alleen per sloep verkennen? Bekijk dan ons aanbod op het gebied van fietsverhuur en maak uw verblijf in Gelderland compleet met een mooie fietstocht.