Gastenboek

 1. Wat hebben wij weer genoten bij jullie.
  Mijn broer en schoonzus vonden het ook geweldig.
  Kijken weer uit naar de volgende keer. De vierdaagse week.

 2. Ook de B&B is prima. Super schoon, alles nieuw, goed bed, vriendelijke mensen, zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Kortom een aanrader!

 3. Zojuist in de herbergh gegeten. Puur en eerlijk eten, daar is geen woord verkeerd aan.
  Behalve het eten ook genoten van de zeer vriendelijke bediening.
  Kortom een plek om echt eens langs te gaan.

 4. Voor ons is de herberg een prima stop als we de hond uitlaten op zondag. Altijd prima toeven, gezellige bediening en goede produkten. Wij zullen dat in 2018 voortzetten. Een goed jaar gewenst voor het gehele team.

 5. Afgelopen vrijdag middag en avond met 12 personen heeel lekker gegeten !vriendelijke bediening ,gemoedelijke sfeer ,er werd rekening gehouden met voor 1 persoon gluten vrij te serveren ! echt heel gezellig bij jullie groetjes van de 12 belgen van vrijdag

 6. Als verkeersregelaars op de rotonde gestaan en nu pas begrijpen waarom de straten vol met auto`s staan want het eten was werelds. echt een aanrader, klasse kok en echt geweldig wij hebben genoten.

 7. We zijn net thuis gekomen van een weekje ‘Veluwe’ in Nederland. Schitterende omgeving voor wandel- en fietstochten, zeer de moeite waard. De grootste ontdekking was echter jullie schitterende restaurant. Ondanks dat we niet gereserveerd hadden, werden we ontvangen door zeer vriendelijke uitbaters en personeel en werden we bediend aan de ‘wachttafel’. Wat we daar te eten kregen was buitengewoon lekker en verzorgd. De kwaliteit en kwantiteit was fenomenaal voor zéér democratische prijzen. We vonden het jammer dat we jullie restaurant niet vroeger ontdekt hadden en zijn, vóór ons vertrek naar onze thuisbasis, speciaal wat blijven ‘plakken’ om nogmaals te kunnen genieten van een schitterende lunch. Ons volgende B&B-adres zal bij jullie zijn, zeker weten!!! Bedankt voor jullie gastvrijheid en veel succes! Groetjes en tot nog eens. Piet en Ria Coppens-De Ridder uit Oost-Vlaanderen, België

 8. Een druilerige vrijdagmiddag… gewoon even een kopje koffie bij de Oude Herbergh ! Alleen al de zorg die daar aan wordt besteed; het trommeltje met lekkers erbij. Desgevraagd een glas water met citroen én munt.
  Bitterballen, geserveerd in een leuke tapasschaal met vers groen en tomaat. Aan alles is gedacht en het wordt geserveerd met een smile en een vriendelijk woord. Dit is Service met hoofdletter S.
  De menukaart biedt genoeg keuze voor een heerlijk diner of smakelijke pannenkoek. Ik spreek uit ruime ervaring.

  Een aanbeveling voor iedereen die nog geen kennis gemaakt heeft met dit topbedrijf!

 9. Dag Sander en Miranda,
  Van harte proficiat met het 12,5 jarig jubileum van de zaak. Op naar de 25 !!!
  Wij hebben reeds lang van de (K)Oude Herberg mogen genieten en hopen dit nog lang voort te zetten.
  Tot spoedig ziens,
  fam. Garretsen ,Doorwerth

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *