Gastenboek

 1. Ondanks het niet mogelijk was een glutenvrij en melkvrije pannenkoek te krijgen is het keurig opgelost met een andere maaltijd. Heel fijn om ergens te kunnen eten, zonder je zorgen te maken over mijn beperkingen met eten. En de rekening was keurig opgemaakt.
  Mvg. Maaike en Bente

 2. Nooit eerder gebruik gemaakt van een B&B. Nou deze is fantastisch! Prima kamers heerlijk eten en vriendelijk personeel. Ja Guus met de snelle schoenen ik ga jou niet vergeten hoor. Maar ook al je collega’s een dikke vette 10. Wat we nooit eerder meemaakte was wel deodorant, haarlak en zonnenbrandcreme op het gastentoillet. Dat is toch gastvriendelijkheid ten top. We zien elkaar beslist weer!

 3. Voor ons de eerste keer een B&B maar zeer zeker niet voor het laatst. Wat een verrassing. Prima bed, heerlijk eten zeer vriendelijk personeel maar het zat zeer zeker ook in de extra kleine dingetjes. Op het gastentoilet deodorant, haarlak en zonnenbrand creme! Dit is toch gastvrijheid ten top. We komen zeker nog eens terug!

 4. Voor het eerst was de bediening op het terras afgelopen zondagmorgen (26/8) ondermaats. Na 10 minuten waren de dames er nog niet geweest om de bestelling op te nemen. Terwijl anderen die later waren gekomen gelijk geholpen werden.

  Zijn maar weggegaan. Helaas geen kopje koffie met gebak.

 5. Wij komen al vanaf 2012 in dit restaurant en B&B.

  Het is er altijd gezellig en gastvrij. Je kunt er heerlijk eten.
  De kamers zijn schoon, comfortabel en worden “update” gehouden.

  Wij kijken er altijd weer naar uit om De Oude Herberg te bezoeken als we in de buurt zijn of bij ons vaste evenement.

 6. Wat hebben wij weer genoten bij jullie.
  Mijn broer en schoonzus vonden het ook geweldig.
  Kijken weer uit naar de volgende keer. De vierdaagse week.

 7. Ook de B&B is prima. Super schoon, alles nieuw, goed bed, vriendelijke mensen, zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Kortom een aanrader!

 8. Zojuist in de herbergh gegeten. Puur en eerlijk eten, daar is geen woord verkeerd aan.
  Behalve het eten ook genoten van de zeer vriendelijke bediening.
  Kortom een plek om echt eens langs te gaan.

 9. Voor ons is de herberg een prima stop als we de hond uitlaten op zondag. Altijd prima toeven, gezellige bediening en goede produkten. Wij zullen dat in 2018 voortzetten. Een goed jaar gewenst voor het gehele team.

 10. Afgelopen vrijdag middag en avond met 12 personen heeel lekker gegeten !vriendelijke bediening ,gemoedelijke sfeer ,er werd rekening gehouden met voor 1 persoon gluten vrij te serveren ! echt heel gezellig bij jullie groetjes van de 12 belgen van vrijdag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *