Gastenboek

 1. Gisteren met me maatje lekker wat gegeten en gedronken hele aardige bediening en lekker eten komen zeker een keer terug echt een top zaak

 2. Gisteren samen met mijn vriendin hier gegeten. Ondanks dat ze helemaal vol zaten kregen we een plekje aan de grote tafel. Het hart van de zaak. En een groot hart, wat hebben we heerlijk gegeten en wat een onwijs lieve mensen.
  Dit is een echte aanrader, deze mensen werken met zoveel passie en liefde en dat zie je terug in deze geweldige zaak.

 3. Gisteren was ik er met mijn 2 vriendinnen, en een nachtje geslapen.. Vriendelijke ontvangst, en we vonden het er gezellig en personeel was goed en vriendelijk! We hebben ook E-bikes gehuurd, t ging prima!
  De lunch en ontbijt waren heerlijk, vers! 😉 . Onze kamer was netjes, schoon en lekker ruim!

  Kortom, een fijne verblijf! We komen beslist terug..
  Vriendelijke groet, Dora en H en B

 4. Fietsen gehuurd via de Oude Herbergh. We kregen een spik splinter nieuwe fiets mee. Was nog geen meter op gefietst. Vanuit de Oude Herbergh naar Doesburg gefietst. Langs de mooie ijsel. Super fijne fietsen en wat is het daar mooi. Bij terugkomst ontvangen door het gastvrije team en de fijne dag afgesloten met een lekkere Paulaner weisbier en een lekker hapje

 5. Ondanks het niet mogelijk was een glutenvrij en melkvrije pannenkoek te krijgen is het keurig opgelost met een andere maaltijd. Heel fijn om ergens te kunnen eten, zonder je zorgen te maken over mijn beperkingen met eten. En de rekening was keurig opgemaakt.
  Mvg. Maaike en Bente

 6. Nooit eerder gebruik gemaakt van een B&B. Nou deze is fantastisch! Prima kamers heerlijk eten en vriendelijk personeel. Ja Guus met de snelle schoenen ik ga jou niet vergeten hoor. Maar ook al je collega’s een dikke vette 10. Wat we nooit eerder meemaakte was wel deodorant, haarlak en zonnenbrandcreme op het gastentoillet. Dat is toch gastvriendelijkheid ten top. We zien elkaar beslist weer!

 7. Voor ons de eerste keer een B&B maar zeer zeker niet voor het laatst. Wat een verrassing. Prima bed, heerlijk eten zeer vriendelijk personeel maar het zat zeer zeker ook in de extra kleine dingetjes. Op het gastentoilet deodorant, haarlak en zonnenbrand creme! Dit is toch gastvrijheid ten top. We komen zeker nog eens terug!

 8. Voor het eerst was de bediening op het terras afgelopen zondagmorgen (26/8) ondermaats. Na 10 minuten waren de dames er nog niet geweest om de bestelling op te nemen. Terwijl anderen die later waren gekomen gelijk geholpen werden.

  Zijn maar weggegaan. Helaas geen kopje koffie met gebak.

 9. Wij komen al vanaf 2012 in dit restaurant en B&B.

  Het is er altijd gezellig en gastvrij. Je kunt er heerlijk eten.
  De kamers zijn schoon, comfortabel en worden “update” gehouden.

  Wij kijken er altijd weer naar uit om De Oude Herberg te bezoeken als we in de buurt zijn of bij ons vaste evenement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *