Fietsverhuur

De mooie groene omgeving rondom Oosterbeek ontdekt u het beste per fiets. Fiets langs de Rijn of IJssel, langs de heidevelden en zandverstuivingen op de Veluwe of ontdek de bossen rondom Oosterbeek. Wil je de steden en dorpen rondom Oosterbeek bezoeken? Dan is het huren van een fiets ook een goed idee! Je hebt geen stress met het zoeken van een parkeerplaats. En afspraken maken over wie de Bob is, is niet nodig. Wilt u ook fietsend de omgeving van Oosterbeek ontdekken? Kom dan langs de Oude Herbergh en huur een fiets.

Fietsverhuur
Bij de Oude Herbergh in Oosterbeek kunt u verschillende fietsen van het merk Sparta huren. Zo kunt u kiezen tussen een ‘gewone’ fiets met 3 versnellingen of een elektrische fiets. De fietsen zijn makkelijk in hoogte verstelbaar, hebben een stevige bagagedrager met fietstassen en een stevige standaard.

Prijzen Fietsverhuur

Fietsen Per dag Per week*
Gewone fiets € 10,00 € 50,00
Elektrische fiets € 25,00 € 125,00

* 7 dagen voor de prijs van 5 dagen

Extra’s
Wilt u tijdens uw fietstocht genieten van een heerlijke lunch of ergens gezellig picknicken. Wij regelen het voor u! Tegen een kleine vergoeding maken wij een lunchpakket of picknickpakket klaar. De inhoud van deze pakketten kunnen we als verrassing samenstellen, maar natuurlijk kunnen we het ook naar u wens bereiden.

Fietsroutes door de Veluwe
Wij hebben een aantal mooie fietsroutes voor u uitgestippeld. De routes van deze tochten geven we bij vertrek gratis aan u mee.

Reserveer uw fiets
In de meeste gevallen hebben we wel een fiets voor u klaar staan. Maar wilt u er 100% zeker van zijn, maak dan voor uw aankomst alvast een reservering door het aantal fietsen en het aantal dagen dat u de fiets wilt huren alvast te mailen naar: info@oudeherbergh-oosterbeek.nl

Sloepverhuur
Wilt u de omgeving niet alleen per fiets verkennen? Bekijk dan ons aanbod op het gebied van sloepverhuur en maak uw verblijf in Gelderland compleet met een mooie boottocht.