Bed & Breakfast

Bed & Breakfast de Oude Herbergh is niet alleen een alom geliefd restaurant, maar geldt onder toeristen uit zowel Nederland als het buitenland ook als een populaire uitvalsbasis voor de mooiste trips door de bosrijke en soms heuvelachtige omgeving.

Na enkele weken stof en lawaai, zijn onze Bed & Breakfast kamers helemaal klaar.  In de maand januari zijn de kamers verbouwd en opgeknapt. Ze zijn prachtig geworden! Heeft u vrienden of familie over of wilt u zelf even lekker weg? U bent van harte welkom. 

De Bed & Breakfast van De Oude Herbergh telt zes ruime kamers die van alle gemakken voorzien zijn. Zo beschikken ze onder andere over een eigen douche en toilet, wastafel, kabeltelevisie, waterkoker en Nespresso koffie apparaat. De gasten, die tevens gebruik kunnen maken van de riante parkeerplaats en een fietsenstalling, zijn unaniem bijzonder te spreken over de kwaliteit van de kamers en het hoge serviceniveau. ‘Wat een leuke B&B’, schrijft een van hen bijvoorbeeld. ‘We hebben prima geslapen, heerlijk gegeten en er wordt goed voor je gezorgd. Zelfs ons bestelde lunchpakketje lag ’s ochtends in alle vroegte al klaar. Echt een perfecte service!’

1 pers.kamer € 62.00 per nacht.
2 pers. kamer € 78.50 per nacht.
3 pers. kamer € 105.00 per nacht
4 pers.kamer ( familiekamer) € 120.00 per nacht.
De prijzen zijn inclusief ontbijt. ( exclusief toeristenbelasting a € 2,00 p.p.p.n.).

Reserveren

De kamers van Bed & Breakfast De Oude Herbergh zijn in de periode rond de Airborne herdenkingen en de wandeltocht steevast al lang tevoren volgeboekt. Ook bij belangrijke concerten of andere evenementen in het Arnhemse Gelredome, is het een kwestie van vroeg boeken om nog in aanmerking te komen voor een kamer.

Fiets- en wandelroutes
Op de overige dagen van het jaar is de bed & breakfast vooral populair onder gasten die er per fiets, te voet of met de auto opuit willen trekken om de
veelzijdige natuur van dit mooie stukje zuidelijke Veluwezoom te ontdekken of een bezoek te brengen aan een van de talloze attracties in de directe omgeving. Sander en Miranda weten hun gasten vanzelfsprekend steeds te voorzien van uitgebreide informatie over de mooiste fiets- en wandelroutes en bezienswaardigheden in de buurt.

“Van alle gemakken voorzien, Sleep well”