Gastenboek

 1. Voor ons is de herberg een prima stop als we de hond uitlaten op zondag. Altijd prima toeven, gezellige bediening en goede produkten. Wij zullen dat in 2018 voortzetten. Een goed jaar gewenst voor het gehele team.

 2. Afgelopen vrijdag middag en avond met 12 personen heeel lekker gegeten !vriendelijke bediening ,gemoedelijke sfeer ,er werd rekening gehouden met voor 1 persoon gluten vrij te serveren ! echt heel gezellig bij jullie groetjes van de 12 belgen van vrijdag

 3. Als verkeersregelaars op de rotonde gestaan en nu pas begrijpen waarom de straten vol met auto`s staan want het eten was werelds. echt een aanrader, klasse kok en echt geweldig wij hebben genoten.

 4. We zijn net thuis gekomen van een weekje ‘Veluwe’ in Nederland. Schitterende omgeving voor wandel- en fietstochten, zeer de moeite waard. De grootste ontdekking was echter jullie schitterende restaurant. Ondanks dat we niet gereserveerd hadden, werden we ontvangen door zeer vriendelijke uitbaters en personeel en werden we bediend aan de ‘wachttafel’. Wat we daar te eten kregen was buitengewoon lekker en verzorgd. De kwaliteit en kwantiteit was fenomenaal voor zéér democratische prijzen. We vonden het jammer dat we jullie restaurant niet vroeger ontdekt hadden en zijn, vóór ons vertrek naar onze thuisbasis, speciaal wat blijven ‘plakken’ om nogmaals te kunnen genieten van een schitterende lunch. Ons volgende B&B-adres zal bij jullie zijn, zeker weten!!! Bedankt voor jullie gastvrijheid en veel succes! Groetjes en tot nog eens. Piet en Ria Coppens-De Ridder uit Oost-Vlaanderen, België

 5. Een druilerige vrijdagmiddag… gewoon even een kopje koffie bij de Oude Herbergh ! Alleen al de zorg die daar aan wordt besteed; het trommeltje met lekkers erbij. Desgevraagd een glas water met citroen én munt.
  Bitterballen, geserveerd in een leuke tapasschaal met vers groen en tomaat. Aan alles is gedacht en het wordt geserveerd met een smile en een vriendelijk woord. Dit is Service met hoofdletter S.
  De menukaart biedt genoeg keuze voor een heerlijk diner of smakelijke pannenkoek. Ik spreek uit ruime ervaring.

  Een aanbeveling voor iedereen die nog geen kennis gemaakt heeft met dit topbedrijf!

 6. Dag Sander en Miranda,
  Van harte proficiat met het 12,5 jarig jubileum van de zaak. Op naar de 25 !!!
  Wij hebben reeds lang van de (K)Oude Herberg mogen genieten en hopen dit nog lang voort te zetten.
  Tot spoedig ziens,
  fam. Garretsen ,Doorwerth

 7. Dag Sander en Miranda,
  Van harte proficiat met het 12,5 jarig jubileum van jullie uitstekend restaurant. Op naar de 25 !!!.
  Jullie zijn voor ons reeds lang een begrip voor lekker eten en gezelligheid.
  Wij hopen er nog lang van te mogen genieten.
  fam. Garretsen, Doorwerth

 8. Afgelopen weekend voor het eerst (onverwachts en noodgedwongen) kennis mogen maken met jullie vriendelijkheid en service op het terras. Lekker geborreld èn gegeten. Zeer vriendelijk en open personeel, waarvoor geen vraag te veel was.
  Zo zijn we er ook achter gekomen, dat jullie een B&B hebben. WIj weten zeker, dat we graag daar een keer gebruik van willen gaan maken.
  Groetjes uit Noordwijk (zh)…

 9. Gisteravond gezellig met familie uit eten. Wat hebben we genoten. De sfeer in de oude herbergh is warm en gemoedelijk. Het eten is echt heerlijk. Er wordt met passie gekookt, dat proef je! Complimenten aan het team hoor.
  Sander en Miranda, bedankt voor jullie gastvrijheid, en we komen zeker nog eens terug! Lieve groet uit Scherpenzeel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *