Fietsverhuur

Ontdek het groene Gelderland

De mooie groene omgeving rondom Oosterbeek ontdekt u het beste per fiets. Fiets langs de Rijn of IJssel, langs de heidevelden en zandverstuivingen op de Veluwe of ontdek de bossen rondom Oosterbeek. Wil je de steden en dorpen rondom Oosterbeek bezoeken? Dan is het huren van een fiets ook een goed idee! Je hebt geen stress met het zoeken van een parkeerplaats. En afspraken maken over wie de Bob is, is niet nodig. Wilt u ook fietsend de omgeving van Oosterbeek ontdekken? Kom dan langs de Oude Herbergh en huur een fiets.

Prijzen fietsverhuur

 • Fietsen Per dag Per week*
 • Gewone fiets € 10,00 € 50,00
 • Elektrische fiets € 25,00 € 125,00

* 7 dagen voor de prijs van 5 dagen

Fietsverhuur

Bij de Oude Herbergh in Oosterbeek kunt u verschillende fietsen huren. Zo kunt u kiezen tussen een ‘gewone’ fiets met 3 versnellingen of een elektrische fiets. De fietsen zijn makkelijk in hoogte verstelbaar, hebben een stevige bagagedrager met fietstassen en een stevige standaard.

Extra’s

Wilt u tijdens uw fietstocht genieten van een heerlijke lunch of ergens gezellig picknicken. Wij regelen het voor u! Tegen een kleine vergoeding maken wij een lunchpakket of picknickpakket klaar. De inhoud van deze pakketten kunnen we als verrassing samenstellen, maar natuurlijk kunnen we het ook naar u wens bereiden.

Fietsroutes door de Veluwe

Wij hebben een aantal mooie fietsroutes voor u uitgestippeld. De routes van deze tochten geven we bij vertrek gratis aan u mee.

Vrijblijvend beschikbaarheid opvragen

Wilt u graag één of meerdere fietsen reserveren, vult u dan het onderstaande formulier in. Hier kunt u ook de beschikbaarheid zien. Bellen mag natuurlijk altijd!

  De Oude Herbergh valt in de smaak!

  Cynthia Ong
  een week geleden

  Cynthia Ong

  Super uitgebreid menu kaart top bediening.. Ruim terras om te zitten.. Lekker met heaters. De vissalade is een aanrader.
  Jan Derksen sr
  een week geleden

  Jan Derksen sr

  Geweldig restaurant kun je normaal prima eten nu even niet. Maar ze hebben een gratis bezorgservice en dat werkt prima We zitten op Camping Aan Veluwe en daar hebben ze…
  Geraldine Van Middendorp
  in de afgelopen week

  Geraldine Van Middendorp

  Heerlijk gegeten. Super vriendelijk personeel!! We hebben met ons hele gezin genoten. Zeker voor herhaling vatbaar!!…
  Kiki
  2 weken geleden

  Kiki

  Heerlijke broodjes overdag (aanrader is broodje kip) en s’avonds heerlijk avondeten om af te halen!…
  Jeroen Overwater
  3 weken geleden

  Jeroen Overwater

  Echt een fantastisch restaurant. Heerlijk terras, gezellig bij de hard eten en nu het moet ook een top foodtruck. Aanrader voor een lekkere lunch!…