Fietsverhuur

Ontdek het groene Gelderland

De mooie groene omgeving rondom Oosterbeek ontdekt u het beste per fiets. Fiets langs de Rijn of IJssel, langs de heidevelden en zandverstuivingen op de Veluwe of ontdek de bossen rondom Oosterbeek. Wil je de steden en dorpen rondom Oosterbeek bezoeken? Dan is het huren van een fiets ook een goed idee! Je hebt geen stress met het zoeken van een parkeerplaats. En afspraken maken over wie de Bob is, is niet nodig. Wilt u ook fietsend de omgeving van Oosterbeek ontdekken? Kom dan langs de Oude Herbergh en huur een fiets.

Prijzen fietsverhuur

 • Fietsen Per dag Per week*
 • Gewone fiets € 10,00 € 50,00
 • Elektrische fiets € 25,00 € 125,00

* 7 dagen voor de prijs van 5 dagen

Fietsverhuur

Bij de Oude Herbergh in Oosterbeek kunt u verschillende fietsen huren. Zo kunt u kiezen tussen een ‘gewone’ fiets met 3 versnellingen of een elektrische fiets. De fietsen zijn makkelijk in hoogte verstelbaar, hebben een stevige bagagedrager met fietstassen en een stevige standaard.

Extra’s

Wilt u tijdens uw fietstocht genieten van een heerlijke lunch of ergens gezellig picknicken. Wij regelen het voor u! Tegen een kleine vergoeding maken wij een lunchpakket voor u klaar. De inhoud van deze pakketten kunnen we als verrassing samenstellen, maar natuurlijk kunnen we het ook naar u wens bereiden.

Fietsroutes door de Veluwe

Wij hebben een aantal mooie fietsroutes voor u uitgestippeld. De routes van deze tochten geven we bij vertrek gratis aan u mee.

Vrijblijvend beschikbaarheid opvragen

Wilt u graag één of meerdere fietsen reserveren, vult u dan het onderstaande formulier in. Hier kunt u ook de beschikbaarheid zien. Bellen mag natuurlijk altijd!

  De Oude Herbergh valt in de smaak!

  Roel de Jong
  in de afgelopen week

  Roel de Jong

  Ontzettend lekker gegeten hier op zaterdagavond 17 september 2022. Één van de drukke Airborne herdenking dagen van dit weekend. Druk dus, maar alles ging vlotjes, goede service met vriendelijk personeel.
  Emanuel Meijer
  een week geleden

  Emanuel Meijer

  Gezellig klant contact gehad op deze locatie. Nette bediening ook. Met vriendelijke groet Kennisbouw bv…
  Hannah
  2 weken geleden

  Hannah

  Prima restaurant. Aardige en snelle bediening, alles goed geregeld. Pannenkoek was matig (nog net niet aangebrand aan de onderkant), spareribs waren prima. Lekkere koffie met havermelk.
  Hans Waardenburg
  2 weken geleden

  Hans Waardenburg

  Genoten van een heerlijke lunch met de deelnemers van de PlusBus033. Ruime sortering en kwalitatief goed eten voor een hele redelijke prijs. Het personeel was zeer vriendelijk en de bediening…
  Peter Bosveld
  2 weken geleden

  Peter Bosveld

  Wij kwamen aan om 20:00 uur en er werd ons verteld dat we alleen van de borrelkaart konden bestellen Een half uur later kwamen er nog verschillende mensen die…
  Vanessa Van Beusekom
  een week geleden

  Vanessa Van Beusekom

  Ontzettend aardig ontvangen bij aankomst. Iedereen is even aardig. Ook onze hond werd niet vergeten. Twee nachten heerlijk geslapen en een lekker ontbijt. Voor een wandeling die we wilde maken…
  Jos van der Wielen
  een week geleden

  Jos van der Wielen

  Prima locatie, lekker ontbijt. Kan je prima een paar dagen overnachten.
  Frits van Bruggen
  een week geleden

  Frits van Bruggen

  Pittoreske Herbergh, waar je wordt ontvangen, naar een tafel wordt begeleid en vriendelijk wordt bediend. De producten zijn uitstekend, alles tegen redelijke prijzen en er is parkeergelegenheid.
  Marit van Hattem
  een week geleden

  Marit van Hattem

  We kwamen vandaag spontaan met 10 mensen (en aantal honden) en kregen een prachtig plekje op het terras. Goede bediening die de hand er niet voor omdraait om pannenkoeken door…
  Sophie muse
  in de afgelopen week

  Sophie muse

  Al best wat keren geweest en keer op keer geniet ik van smakelijk eten. Ook het personeel werkt hard en met het hart, dit is te zien, erg leuk!…